Overslaan en naar de inhoud gaan

Serres, tuinbouwers en plantencentra

Oplossingen voor tuinbouwers en plantencentra

Serres en gebouwen

De serres van vandaag zijn bij lange niet meer de serres van 50 jaar geleden. Het zijn technologische hoogstandjes met glasmaten die steeds groter worden, en met steeds meer geavanceerd glas . Ons kantoor verzekert uw serre als uw woning, met een vast kapitaal, vastgesteld in overleg tussen u en de experten. Op die wijze bent u steeds voldoende verzekerd om de ergste calamiteiten het hoofd te bieden.

Wij verzekeren serres via de Gartenbauversicherung. Dit is de marktleider in Duitsland, en is zij zijn ook actief in de ons omringende landen. Al jarenlang halen zij het hoogste europese kwaliteitslogo voor hun verzekering. Hoe kan het anders: zij zijn opgericht door en voor tuinbouwers, en elke aangesloten tuinbouwer is lid en kan voorstellen doen.

U kan zich verzekeren voor alle mogelijke risico’s, en dit volledig op ùw maat en zoals u het zelf wil: volledig of per onderdeel dat u belangrijk vindt.

Tabel div verzekeringen

Warmtekrachtkoppeling

Veel tuinbouwers hebben hun eigen warmtekrachtkoppeling. De meeste installaties zijn voldoende beschermd door een dekking machinebreuk of hebben een onderhoudscontract bij de leverancier. Wij kunnen u bijkomend aan het onderhoudscontract dekking geven in machinebreuk voor de zaken waarvoor uw leverancier niet tussenkomt. U bent dus niet dubbel verzekerd.

Binnen het kader van de polis is het mogelijk de opbrengsten van de groenestroomcertificaten mee te verzekeren. Heeft u er al aan gedacht wat er kan gebeuren wanneer een wisselstuk voor uw WKK niet onmiddellijk voorradig is en de herstelling daardoor tot weken of maandenlang aansleept ?

Gewassen en culturen

De levensader voor uw bedrijf !

U kan nog zo goed verzekerd zijn voor uw serres, gebouwen en bedrijfsmiddelen, een degelijke gewassenverzekering zorgt ervoor dat u ook in moeilijke tijden het hoofd boven water kan houden, hetzij na een brand, hagel of zware regen, het falen van een van uw machines, …

U kan zich indekken voor de gebruikelijke risico’s van brand, hagel en weersinvloeden, glasbraak, maar ook bij voorbeeld schade als gevolg van een defect aan de verwarming of de assimilatieverlichting en vandalisme.

Elke serre en elk bedrijf heeft zijn eigenheden en uw bedrijf verschilt volledig van dat van uw collega.

Overigens kunnen wij ook dekking verlenen voor uw gewassen op het open veld en dit aangepast aan uw wensen en noden.

U heeft een plantencentrum ? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor exact die dekkingen die ù nodig vindt !

Logo Gartenbau

want:

Tuinbouwers verzekeren tuinbouwers !!

Vraag nu uw offerte aan